Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем с отключването

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пробвах с концентрат за чистачки до -60. До около -10 вършеше работа.
    Ама при якото замръзване -20, една торбичка с гореща вода 1 минута макс и си ти.
    И аз отключвам с ключ - алармата ми прави проблеми.
    ALFA 156 1.9JTD '98
    ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      - .......... значи и сам можеш да се оправиш
      Направи си труда да почетеш поне първото мнение на темата от кой е написано
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
        Направи си труда да почетеш поне първото мнение на темата от кой е написано
        Чел съм го. Алармата не може така да заключи колата изобщо. Сега като се стопли времето ще видим какво става.
        А ето ти жокер - виж на какво ниво е ключалката и на какво - механизма за захващане
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Вчера установих, че предпазното капаче на ключа не иска да се върне и затвори след ваденето на ключа.Явно е било замръзнало и като съм пъхнал ключа може да се е потрошила пружинката. Вчера промивах бравата със спрей и спирт но ефект няма. Усеща се че се движи, но няма сила да затвори.
          Та някой знае ли как се разглабя и евентуално мога ли да ползвам такава капачка от друга алфа?
          Alfa Romeo 1.8 TS `98
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
            Вчера установих, че предпазното капаче на ключа не иска да се върне и затвори след ваденето на ключа.Явно е било замръзнало и като съм пъхнал ключа може да се е потрошила пружинката. Вчера промивах бравата със спрей и спирт но ефект няма. Усеща се че се движи, но няма сила да затвори.
            Та някой знае ли как се разглабя и евентуално мога ли да ползвам такава капачка от друга алфа?
            Разглабя се цялата врата. А и имаш проблем с целия механизъм. Дано ти вденеш какво пиша
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

То че трябва да се разглабя вратата е ясно. Интересува ме дали бутона с капачето е част от патрона или може да се разглоби / лесно / и замени с такова от друга дръжка.
              Alfa Romeo 1.8 TS `98
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                То че трябва да се разглабя вратата е ясно. Интересува ме дали бутона с капачето е част от патрона или може да се разглоби / лесно / и замени с такова от друга дръжка.
                Част от патрона е но ако извадиш патрона можеш да го махнеш и ремонтираш
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                X